View Poll Results: What are the real system requirments of SupraHLE

Voters
15. You may not vote on this poll
  • 233 mhz

    1 6.67%
  • 300 mhz

    3 20.00%
  • 400 mhz

    4 26.67%
  • 450 mhz

    3 20.00%
  • 600 mhz

    4 26.67%
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Banned supergamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Digiworld
    Posts
    242
    Mentioned
    0 Post(s)

    system requirments

    What are the real system requirments of SupraHLE?

  2. #2
    .... Elly's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Halifax, Canada
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    I think a 600 Mhz is mor ethan a requirement, but is essensial to run SuperHLE at descent speed
    ..............::Click on my sigature to view my Blog page ::.............

  3. #3
    Keeper of The Iron Tail zAlbee's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    California
    Posts
    583
    Mentioned
    0 Post(s)

    Cool

    My Celeron when clocked at 566 MHz runs Supra perfectly fine. It can play Mario, Mariokart, Zelda, StarFox and Goldeneye with no significant slow down. (sometimes the sound skips in Zelda, thats all)

    So i said 450MHz.

    Edit: I forgot to mention that the "real system requirements" includes a good video card.
    Last edited by zAlbee; November 27th, 2002 at 00:14.

  4. #4
    Banned supergamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Digiworld
    Posts
    242
    Mentioned
    0 Post(s)
    I know, SupraHLE works almost perfect on a PII 350 mhz 256 mb and a geforce2. 400 mhz would be enough to play very good!

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    I just can't remember
    Posts
    203
    Mentioned
    0 Post(s)
    Frankly, processor speed is essential but Video and amount of Ram are also quite important there. You could get the same results with 300Mhz and a 500Mhz+ depending on this.
    The Company, founded in 1991
    www.thecompany2064.com
    -------------------------------

  6. #6
    Technomage Flash's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Moscow
    Posts
    678
    Mentioned
    0 Post(s)
    Originally posted by Dominator
    Frankly, processor speed is essential but Video and amount of Ram are also quite important there. You could get the same results with 300Mhz and a 500Mhz+ depending on this.
    You forgot about memory speed... It can be more important than size.
    Can you stop the hurricane ?


  7. #7
    Banned supergamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Digiworld
    Posts
    242
    Mentioned
    0 Post(s)
    Cpu and memory are the most important to emulate n64!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •