Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    S-2K Stezo2k's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,671
    Mentioned
    0 Post(s)

    Lightbulb Possible SupraHLE Idea: Goldeneye Pc Style

    hi ppl!, now that the ultrahle has being released, wouldnt it be great to play goldeneye with quake 3 style controlls do you think its possible.

    p.s thanx 2 all the ppl that are keeping ultraHLE alive

    Stez


  2. #2
    Chankast rocks ^^ Johann's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Spain
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    It would be cool if you can use the mouse as the stick

  3. #3
    The Sultan
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    B.C. [Bud Country]
    Posts
    75
    Mentioned
    0 Post(s)
    If you have a fast enough comp, why not just use PJ64/Darkman's plugin combo?

    It would be nice if it worked for SupraHLE though. Much faster/Better looking.
    My Specs
    <p>
    • Windows 2000
    • AMD Athlon XP 1600+ 1.4ghz processor
    • PCWAVE M830LR System Board
    • NVidia GeForce2 MX 400 64MB video adapter
    • 128mb pc133 SDRam
    • Onboard 56k modem, and 10/100
    • Creative Soundblaster PCI128
    • Altec Lansing ACS 45b Speakers w/ subwoofer
    • ViewSonic 17" monitor
    • LG 16x10x40 CD Writer
    • And of course, PJ64 with Roms.

  4. #4
    S-2K Stezo2k's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,671
    Mentioned
    0 Post(s)
    well as u can tell by my sig... my comp sucks lol. but pj64 works good for me so i'll give it a go. I prefer UltraHLE for Goldeneye, i just hope dom & co fix the slight bugs in it, then i can leave my n64 in my atic heh

    Stez

  5. #5
    Banned iq_132's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    1,389
    Mentioned
    0 Post(s)
    Not a bad idea Stezo2k!!!!

  6. #6
    S-2K Stezo2k's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,671
    Mentioned
    0 Post(s)
    thanx goldeneye could play very well with pc-style controls i'm a bit tired with having to use my sidewinder for it (doesnt compare to how well it makes use of the n64 controller)

    Stez

  7. #7
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    I just downloaded darkman's input plugin..... is it possibly to get it work with Supra/Ultra HLE?!

  8. #8
    roll for life sk8bloke22's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    i dont live anywhere, im homeless
    Posts
    1,448
    Mentioned
    0 Post(s)
    well, even better would be to make uhle zilmar spec, but i dont know how possible that is. on the other hand, im sure if one of the input plugin authors, like Nrage, have a look the source, then maybe they could inplement something.
    WinXP Professional 5.1 (Build #2600) CPU: AMD K7 Athlon XP, 1.67 GHz Video: Samsung SAMTRON 95P Plus(T)/95P on nVidia GeForce4 Ti 4200 (1280x1024x32bpp 60Hz) Sound: SB Audigy Audio [E800] Memory: Used: 156/512MB Uptime: 1h 46m 2s 81ms HD: Free: [C:] 27.93/38.16 GB Connection: 1-World Online via U.S. Robotics 56K FAX EXT @ 45200 bps (Rec: 8.14MB Sent: 0.81MB)

  9. #9
    EmuTalk Member Lex's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    The Netherlands
    Posts
    669
    Mentioned
    0 Post(s)
    Originally posted by Raato_87
    I just downloaded darkman's input plugin..... is it possibly to get it work with Supra/Ultra HLE?!
    nope

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •