Results 1 to 2 of 2

Thread: Pls help

  1. #1
    EmuTalk Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Pls help

    HOW TO make f4 (speedmode) work again? cant in project 2.2 me no good ingles and cant make own post sorry for bad place to ask question


  2. #2
    The Soul Reaving Gentleman Gent's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Your PC
    Posts
    2,292
    Mentioned
    10 Post(s)
    This is not the place for this question as this is for 1.6 related and not any 2.*
    System 1 Specs:

    OS:Windows 7 Professional 64Bit
    CPU:Intel® Core™2 Quad Processor Q8400, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
    System RAM:8GB Ddr2 Ram
    Video:ATI Radeon HD 7470 PCI-E Graphics Card 1Gb
    Sound:Creative Labs SB0460 X-fi Fatality Sound Blaster

    System 2 Specs:

    OS:Windows 7 Professional 64Bit
    CPU:AMD Intel Quad Core i7 860 @ 2.80GHz Lynnfield 45nm Technology
    System RAM:16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 664MHz (9-9-9-24)
    Video Card:512MB NVIDIA GeForce 310 Graphics
    Sound Card:Realtek High Definition Audio

    System 3 Specs:

    OS:Windows 7 Professional 64Bit
    CPU:AMD Essentials E1-2100 Accelerated Processor clock speed : 1.0 GHz
    System RAM:Crucial 16GB DDR3 RAM (1,333 MHz)
    Video Card:AMD E1-2100 APU with AMD Radeon™ HD 8210 Graphics
    Sound Card:Realtek ALC269Q-VB5-GR


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •