Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 55
  1. #31
    Emulator Developer Azimer's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    USA
    Posts
    892
    Mentioned
    1 Post(s)
    Settings are NOT saving at this time. Sorry. I did this purposefully to prevent having registry keys all over the place before my thoughts and ideas are finalized. Perhaps in the next release I will temporarily do a small little config or INI type file to save your settings.

    -Azimer

    "I am not a teacher: only a fellow traveler of whom you asked the way.
    I pointed ahead -- ahead of myself as well as of you." (George Bernard Shaw)

  2. #32
    EmuTalk Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    201
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Azimer View Post
    Settings are NOT saving at this time. Sorry. I did this purposefully to prevent having registry keys all over the place before my thoughts and ideas are finalized. Perhaps in the next release I will temporarily do a small little config or INI type file to save your settings.
    I had rather had an INI file than registry keys if possible

  3. #33
    Emulator Developer Azimer's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    USA
    Posts
    892
    Mentioned
    1 Post(s)
    Noted. I will consider it.
    -Azimer

    "I am not a teacher: only a fellow traveler of whom you asked the way.
    I pointed ahead -- ahead of myself as well as of you." (George Bernard Shaw)

  4. #34
    Surreal64 Nut weinerschnitzel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Hi Azimer! It's really exciting to see you working on your audio plugin again! MUSYX HLE sounds thrilling, older and slower platforms could make great use of this! Considering I would be replacing any registry entries with ini entries when you'd release your work, I second DETOMINE's request.

  5. #35
    Emulator Developer Azimer's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    USA
    Posts
    892
    Mentioned
    1 Post(s)
    weiner - Does your port use xaudio or SDL? Or perhaps I have your port confused with another.
    -Azimer

    "I am not a teacher: only a fellow traveler of whom you asked the way.
    I pointed ahead -- ahead of myself as well as of you." (George Bernard Shaw)

  6. #36
    Surreal64 Nut weinerschnitzel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    The xbox1 port of 0.55.1 uses directsound. If you're on the fence, essentially all consoles/mobile devices have libSDL ported, and, IMO, those devices are where an HLE solution is needed most. SDL > XAudio for me.

  7. #37
    EmuTalk Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    BTW, the audio randomly drops out on TWINE and doesn't return. I believe this happened on PJ64 1.6 with 0.56 too.

  8. #38
    Banned squall_leonhart's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    All over the world.
    Posts
    3,512
    Mentioned
    2 Post(s)
    its a core bug.

    vi timing implicated

  9. #39
    EmuTalk Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by squall_leonhart View Post
    its a core bug.

    vi timing implicated
    Audio timing in PJ64 is pretty FUBAR as it is.

  10. #40
    Retro Hoarder Imgema's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Athens
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Thank you very much for this long waited update!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •