Results 1 to 1 of 1

Thread: input problems

  1. #1
    EmuTalk Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Exclamation input problems

    i only got Zelda OoT and got input problems with uhle2064

    i use glide64 for graphics
    azimers audio v0.40 beta 2 for sound
    and n-rage's direct input8 v2 1.82 for input

    got a pIII 500 and a vodoo 3 3000

    every time i start emulation, i have to switch into fullscreen mode (it says i hav to press alt+enter but uhle requires f12

    and afterwards the game plays well ... everything is fully functional (except minor sound probs and graphic probs when inside a shop or house)
    but i can't stop emulatipon, save stats and so on
    i only have control over the controller functions, but not over the uhle funtions, as if the input plugin only lets the game commands through,but not the emu commands

    anyone here who can help me please?



    :edit: using winXP
    Last edited by madmayr; October 27th, 2004 at 17:23.


    • Advertising

      advertising
      EmuTalk.net
      has no influence
      on the ads that
      are displayed
        
       

Similar Threads

  1. Zelda and plugin problems
    By batata in forum Project64
    Replies: 19
    Last Post: January 8th, 2004, 18:48
  2. Couple problems I'm having with the emulator...
    By Asmodeus in forum Project64
    Replies: 4
    Last Post: August 25th, 2003, 01:36
  3. input problems
    By blackTrinity in forum 1964
    Replies: 0
    Last Post: May 24th, 2003, 06:55
  4. Input Plug-in Problems
    By Dark Dragoon in forum Project64
    Replies: 2
    Last Post: February 8th, 2003, 21:20
  5. Input Plugin Problems
    By CRooKeD_X in forum Project64
    Replies: 4
    Last Post: April 1st, 2002, 21:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •