Results 1 to 5 of 5

Thread: are these bugs?

  1. #1
    get out of my house adi's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Lisburn
    Posts
    271
    Mentioned
    0 Post(s)

    are these bugs?

    After playing around with 1964's new release for a while, i've noticed some very strange things that never used to happen before:


    Whenever I try to uninstall 1964 from the registry using the script provided, I get a message saying 'The specified file is not a registry script. You can import only registry files.'


    Whenever I try to use keyboard shortcuts, eg alt and enter, a message comes up saying '1964 has caused an error in 1964.exe'. This happens at random intervals, sometimes I can go fullscreen, sometimes the emulator brings up this error message.


    When attempting to start up a rom, the message '1964 has caused an error in 1964.exe' comes up. Again, this is totally random and I have no idea why it happens. Sometimes I can play roms, sometimes I can't.


    My specs are pretty similar to the test machine on the faq, and I've seen no mentions of these problems.

    Can anyone help?
    CONTRADICT ME AND DIE


  2. #2
    Emulator Developer schibo's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    555
    Mentioned
    0 Post(s)
    Hi theacj,

    For the reg file, I assume Windows ME is similar to 98, in that the way i wrote the reg file won't work on these operating systems. We need to write a new .reg file to support them. Afaik, as far as i know, it will only work on 2000 and XP.

    Full screen...yep it is quirky, we may release a patch for it soon..the issue is the graphics plugin is trying to update video during the switch.

    The best way to avoid the "random crashes" when loading a new game is to close out 1964 before loading that new game...this has not been ironed out completely. But we'll sort it out



    schibo
    -schibo

  3. #3
    get out of my house adi's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Lisburn
    Posts
    271
    Mentioned
    0 Post(s)
    thanks schibo. speedy response as well!
    CONTRADICT ME AND DIE


  4. #4
    EmuTalk Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    yup, that's my problem too, alt-enter and it says video screen failed to update most of the time, i have to alt-enter as soon as i start the game to avoid it screwing up

  5. #5
    Liar Liar Pants On Fire! Zero's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Netherlands
    Posts
    674
    Mentioned
    0 Post(s)
    This might help then : http://www.emutalk.net/showthread.php?s=&threadid=92


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •