PDA

View Full Version : gameshark problem



kris99
April 28th, 2002, 09:19
I am trying to enter hacks for no mercy but when I put in the codes the codes swap position, if the first code and the 5 code are the same, they bundle together and the game doesn't work it is very gltichy. Is there anyway to fix that or anothe way to implement gameshark codes in.

Thanks

Eagle
April 28th, 2002, 12:47
The codes shouldn't have to be entered in any particular order. If it doesn't work it isn't the emulators fault, its the code.

Gent
April 28th, 2002, 17:12
Originally posted by kris99
I am trying to enter hacks for no mercy but when I put in the codes the codes swap position, if the first code and the 5 code are the same, they bundle together and the game doesn't work it is very gltichy. Is there anyway to fix that or anothe way to implement gameshark codes in.
Thanks

Could you send me the Codes you are trying to add Please, But not on the Board in a PM or to my e-mail It sounds interesting !
1st & 5th code are the same thing << Hmm Why is my main Question & why again

Also you must rememeber that PJ does not use activators Or Seriel Repaters which

1:Will not work as it would on the Real Console.
2: Will not read it right.
3: Most no mercy Hacks are Beta & need the enable & Keycodes on, & are still very glitchy also on the real console


Originally posted by Eagle
The codes shouldn't have to be entered in any particular order. If it doesn't work it isn't the emulators fault, its the code.

& yes in most cases of 50 < Seriel Repeaters, They do have to be put in a certain way.

As do some activators, if more then one.

But yes, there are some codes that are dud on Both the Real & Emu

Eagle
April 29th, 2002, 22:53
Originally posted by The Gentleman

& yes in most cases of 50 < Seriel Repeaters, They do have to be put in a certain way.

As do some activators, if more then one.

But yes, there are some codes that are dud on Both the Real & Emu

Yes, but since serial repeaters and activators don't work, I consider it incompatible with PJ64 until you guys release the new version. Perhaps I phrased my earlier reply wrong. :sleepy: