PDA

View Full Version : Touchscreen issues



TheMax1087
February 5th, 2006, 02:57
I know that the touchscreen support of iDeaS isnt complete, but after upgrading iDeaS to 1.0.0.7 it isnt working for me at all. Is anyone else having that problem.

DeathRain99
February 5th, 2006, 03:03
It's not very good at this point, it's still in production remember. I think I navigated Biohazard menus through touchscreen though.

What game(s) are you testing?

Remember, at this point, games are for testing, not as much playing.

Low Lines
February 5th, 2006, 10:48
From what I have tested, few games seem to colabarate the touchscreen in the same way, making it a little difficult I spose to emulate it. Did Lino mention which games he had been focusing on when he fixed the touchscreen?? Polarium has been fixed which as far as I know was the last one he wanted to get working.
Some other games do have working touchscreen emulation (though not perfect).

TheMax1087
February 6th, 2006, 04:17
So far, every game ive attempted to play(save for polarium) has touchscreen issues that they didnt have with 1.0.0.6.