PDA

View Full Version : Crc



Sedolf
February 25th, 2002, 01:09
There is this chinese site which has all roms available. But most of the roms cause a CRC error when I'm trying to emulate them!! So I thought: Check this with Tool64. All ok..hmmm lets byteswap it!! I byteswapped and: whoa! no more error,hehe. But is this normal,or had I been lucky? This would be :devil: because I deleted all those CRC error roms i had before! :angry: :colgate:

CpU MasteR
February 25th, 2002, 04:17
Hm, If there was a CRC error, Tool64? use Good N64... See what happends..

Sedolf
February 25th, 2002, 17:50
Has anyone else of you tried out? 3 out of 5 roms of this site cause this error,maybe you try to download a rom [for example: Rampage Universal Tour (U) (!) causes this error too] and then byteswap it. I can't because I've reached my monthly ADSL downloadlimit-every mb costs money.