Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33
  1. #1
    n00b
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    98
    Mentioned
    0 Post(s)

    Dreamemu 0.0.4.1 Test Released!

    Don't get your hopes up, its not that big a deal. Not much work has been done on
    it save a new GUI and some 3d graphics support. Releasing test versions will make
    me aware of bugs, what is/isn't working and also tips/ideas from testers. Hopefully
    new test releases will be made available on a bi-weekly basis which will show alot
    of improvement. I havn't had lots of time to devote to Dreamemu in the past hence the
    slow progress. Hopefully this will make me spend some more time working on it. For more details, please read the <A href="http://www.dreamemu.net">news<a/>. This will also give details on the new email addresses and also the new compatibility list and report section.

    Download it <A href="http://www.dreamemu.net/files/dreamemu-0.0.4.1-bin-rel.zip">here</A>!



  2. #2
    Plugin coder / Betatester Falcon4ever's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    1,252
    Mentioned
    0 Post(s)
    hmm it isn't save-ing the plugin path and bios path.
    (so when i restart it, it give some errors)

    and where can i find the IP.BINs and 1ST_READ.BINs/Bootfiles ?

    (using win98se)

  3. #3
    n00b
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    98
    Mentioned
    0 Post(s)
    ip.bin isnt the bios, and u can find them in any of the demos you download. thats a wierd problem with the plugin paths, probably got to do with the registry - im using winxp so there could be differences. Could u mail me the error messages and stuff to bugs@dreamemu.net? tnx.

  4. #4
    EmuTalk Member mmcoder's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    "No attachment specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster"

  5. #5
    EmuTalk Member mmcoder's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    oh, the link in this thread works

  6. #6
    Emutalk Member CoDeX's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bilbao
    Posts
    210
    Mentioned
    0 Post(s)
    When you form the DreamEmu and restart the emulator, it shows you many messages of ERROR and when you initiate emulation STARS DEMO also
    Last edited by CoDeX; October 29th, 2002 at 11:26.
    OS: WinXP Home Edition CPU: Pentium D 2.8 GHZ Monitor: Packard Bell 17" Video: nVidia GeForce 8600 GT Sound: Sound Blaster Audigy Memory: 2GB DDR2 HD: 200 GB <b>DirectX</b>: 9.0c

  7. #7
    n00b
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    98
    Mentioned
    0 Post(s)
    Please be more specific. I released it because I am getting no errors at all now, but I know how to use it so I might be assuming something.

  8. #8
    SEE YOU L8TER MASTERB8TER (*_*)MARK's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    WATCHIN SMILEY PORN
    Posts
    137
    Mentioned
    0 Post(s)
    maybe it doesnt cause errors on xp but I get the same error about bios file not being there and the plugin, even when I have the katana.bin ting (Winme)

    SPECS:1.4GHZ ATHLON, 320 SD RAM, RADEON 8500 64DDR AND A CRAPPY SOUND CARD.

  9. #9
    EmuTalk Member
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Pamplona
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    GC

    The same error again and again:
    SH-4 Error

    Uhandle instruction H009B HAC010000

    And not save the path.

    win98SE
    celeron 450
    96 Mb RAM

    Good work

  10. #10
    n00b
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    98
    Mentioned
    0 Post(s)
    The sh4 error is most likly a scrambling problem. the plugin paths and bios are a win98 thing, ill get it sorted as soon as possible.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •