Results 1 to 4 of 4

Thread: Help please

  1. #1
    Rei Byakku Turbo Techie's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Atlanta
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)

    Question Help please

    I had UltraHLE a very long time ago. But one day it just stopped running. Whenever I tried turning it on it just wouldn't do anything. Since SupraHLE is a modified and better UltraHLE I was wondering how I might fix this problem.




    450 mHz Pentium Celeron Processor
    Ati Rage 128 Pro Video Card
    192 MB RAM
    Sound Blaster AudioPCI 128D Sound Card
    Windows 98 Special Edition

  2. #2
    EmuTalk Member Lex's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    The Netherlands
    Posts
    669
    Mentioned
    0 Post(s)
    i am having this problem to but when i start it through the supra confing it works

  3. #3
    Banned iq_132's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    1,390
    Mentioned
    0 Post(s)
    Defnitely try the config.
    Also try a different wrapper and a different rom.

  4. #4
    Rei Byakku Turbo Techie's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Atlanta
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    I found that the problem lies within the wrapper I choose. This explains alot. Thanks for the help.



    450 mHz Pentium Celeron Processor
    Ati Rage 128 Pro Video Card
    192 MB RAM
    Sound Blaster AudioPCI 128D Sound Card
    Windows 98 Special Edition

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •