Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    EmuTalk Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Question Trouble loading .cdi images in 056

    Not using 057 because it runs so slowly the basic DC no-disk-startup screen is stuttering along at half or three quarters speed.., but when I tried it the same thing was happening anyway.

    Basically, the problem is that when I try to set an image to play under Config > GD-ROM, the only file type it wants to see is .chd and if I tell it to look at all files and pick the .cdi anyway, it tells me to "Please insert game disc."

    According to the answers from a page or so back in the topic list, it's SUPPOSED to be fine with .cdi files as of 055, did that change? Am I somehow missing something? There doesn't seem to be anything else to adjust...


    Edit To Add: in case it matters, my system is Win7 on a 2.1 GHz Athlon II M320, gfx is ATI Mobility Radeon HD 4200 (yeah, it's a laptop, tut tut - speed is not presently the issue.)

    - dNN
    Last edited by dialNforNinja; March 30th, 2012 at 19:33.

  2. #2
    16-bit Corpse | Moderator Agozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Nokia Land
    Posts
    6,204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Make sure that gdrImage is the active GD-ROM plugin.

  3. #3
    EmuTalk Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    That's got it, thanks! Now the only problem is my intense lack of "l33t skillz." (The game is Macross M3, which works fine as far as I can tell, but considering I can't even survive the first mission that's not very far.)



    - dNN


    • Advertising

      advertising
      EmuTalk.net
      has no influence
      on the ads that
      are displayed
        
       

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •