Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Texture pack invader NES_player4LIFE's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Earth
    Posts
    1,487
    Mentioned
    2 Post(s)
    push 'D' key
    -NES
    We are in the process of archiving all qualifying texture packs!
    Contact me via PM to have your N64 texture pack hosted on Emulation64.com!
    Having a hard time loading Large packs? Be sure to patch your emulator.
    Can't load .DAT files? Look no further then this shiny Tutorial.
      Spoiler:

  2. #12
    EmuTalk Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Luna's Lama View Post
    Ok, so far so good. But when I dump the textures of a startscreen and mark them by using the HighResEaser script, the images are not sortable because I can't read the numbers on it. I added a screenshot as an attachment.
    (As you can see, the first number is 47. And the second.. ?)
    I had the same problem with my pokemon stadium pack
    I changed the Texture res to *16
    The font size is limited and the numbers are not cut with big textures
    Attached Images Attached Images  

  3. #13
    The German Lama Luna's Lama's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by NES_player4LIFE View Post
    push 'D' key
    But this only turns the dumping off/on.
    The Problem is that some images are already shown on the screen and they are marked as "seen" by the glide64 plugin.
    So when I turn the dumping off then on, nothing will happen. But I fixed that by re-opening the stage, and scanning the screen again.
    It's a way more complicated but it works.

    I had the same problem with my pokemon stadium pack
    I changed the Texture res to *16
    The font size is limited and the numbers are not cut with big textures
    What do you mean with changing the texture res to *16? In PK2 the most of the background images are already 16x16 pixels.
    Your screenshot looks like you figured out how to handle the problem but I don't get it.


  4. #14
    EmuTalk Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Luna's Lama View Post
    The Problem is that some images are already shown on the screen and they are marked as "seen" by the glide64
    I had this problem too and solved it with disabling texture cache
    glide64 will dump all textures after pressing D

    Quote Originally Posted by Luna's Lama View Post
    What do you mean with changing the texture res to *16? In PK2 the most of the background images are already 16x16 pixels.
    Your screenshot looks like you figured out how to handle the problem but I don't get it.
    You have to increase the resolution
    set it to x16 as shown in the screenshot
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	texture res.jpg 
Views:	12 
Size:	24.1 KB 
ID:	38152   Click image for larger version. 

Name:	disable cache.jpg 
Views:	10 
Size:	105.4 KB 
ID:	38153  

  5. #15
    The German Lama Luna's Lama's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Thanks stone64, your advice were helpful
    So I'm much further in this project but there's another problem I can't solve without help.
    I'm trying to retexture an image of a n64 controller. But it doesn't work. The image looks weird.
    Attached Images Attached Images  

  6. #16
    EmuTalk Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    it seems like some textures are not replced properly
    I don't know a solution for this
    I'll have to leave them out

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •