Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 63
  1. #51
    EmuTalk Member The Siskoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    France
    Posts
    361
    Mentioned
    0 Post(s)
    Thanks. There are more problems :

    - 1964 - Double Exit pictures : there are 2 Exit option in the file menu.
    - 1964 - Window Tab picture :
    1) Windows Behaviour displays How many? strings
    2) Start Rom in full screen displays Pause When 1964 Window Is Inactive strings
    3) Counter, Profiler, disabled displays Status Bar Monitoring, counter, profiler
    - 1964 - Plugins Tab : Display Default plugin plugins displays Input

    There is a king af refresh screen problem, here the steps :
    - Launch 1964
    - Choose French
    - Choose English
    - Edit --> Cheat Code --> Plug_ins --> System Default RSP Plugin and you'll see austalia.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	1964 - double exit.png 
Views:	5 
Size:	14.5 KB 
ID:	38339   Click image for larger version. 

Name:	1964 - Plug-ins Tab.JPG 
Views:	3 
Size:	116.4 KB 
ID:	38342   Click image for larger version. 

Name:	1964 - Window Tab.JPG 
Views:	4 
Size:	138.6 KB 
ID:	38341  
    www.emu-compatibility.com ==> compatibility list : Chankast, Satourne, Saturnin, Yabause, SSF.

  2. #52
    Moderator death--droid's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,292
    Mentioned
    2 Post(s)
    I swear i fixed that exit problem..., thank you for more reports. Hopefully ill get this all sorted out ASAP

    EDIT:
    Fixed the windows tab and the plugins tab.
    Just need to fix the exit button :\ and the weird refresh bug

    Last edited by death--droid; May 7th, 2012 at 15:47.
    If you appreciate some of the work I do, all donations are greatly appreciated


    System Specs: CPU: AMD FX 8350 4.0ghz 8-core, RAM: 2 x 8gb Corsair Vengeance DDR3, GPU: AMD Radeon R9 280x OC, System Drive: 120gb Samsung Evo SSD

  3. #53
    Moderator death--droid's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,292
    Mentioned
    2 Post(s)
    Can someone provide me with a texture that loads when TMEM-Emulation is off, but doesnt load when its turned on, working on a fix to 1964Video to make all texture packs load no matter wether they were dumped with TMEM-Emulation on or off.
    If you appreciate some of the work I do, all donations are greatly appreciated


    System Specs: CPU: AMD FX 8350 4.0ghz 8-core, RAM: 2 x 8gb Corsair Vengeance DDR3, GPU: AMD Radeon R9 280x OC, System Drive: 120gb Samsung Evo SSD

  4. #54
    EmuTalk Member The Siskoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    France
    Posts
    361
    Mentioned
    0 Post(s)
    Ok I'll be patient
    www.emu-compatibility.com ==> compatibility list : Chankast, Satourne, Saturnin, Yabause, SSF.

  5. #55
    EmuTalk Member The Siskoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    France
    Posts
    361
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by death--droid View Post
    I swear i fixed that exit problem..., thank you for more reports. Hopefully ill get this all sorted out ASAP

    EDIT:
    Fixed the windows tab and the plugins tab.
    Just need to fix the exit button :\ and the weird refresh bug
    Ok, Ill be patient
    www.emu-compatibility.com ==> compatibility list : Chankast, Satourne, Saturnin, Yabause, SSF.

  6. #56
    Moderator death--droid's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,292
    Mentioned
    2 Post(s)
    Beign a bit busy lately sorry, I've got holidays in about a week so ill try and get some stuff done then.
    If you appreciate some of the work I do, all donations are greatly appreciated


    System Specs: CPU: AMD FX 8350 4.0ghz 8-core, RAM: 2 x 8gb Corsair Vengeance DDR3, GPU: AMD Radeon R9 280x OC, System Drive: 120gb Samsung Evo SSD

  7. #57
    EmuTalk Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    904
    Mentioned
    2 Post(s)
    Can you get 1964Video working on Windows 7 x64? It still says "Cannot initializa DX9" and "g_pRender is NULL".

  8. #58
    Moderator death--droid's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,292
    Mentioned
    2 Post(s)
    1964Video should work fine with Windows 7 x64, its what i use it on.
    On another note, I'm likely not to be doing anymore work with 1964 Emu, I'm don't really know that much about programming at all, and to be honest it requires someone who really knows what there doing to fix some of the finer problems with it.
    If you appreciate some of the work I do, all donations are greatly appreciated


    System Specs: CPU: AMD FX 8350 4.0ghz 8-core, RAM: 2 x 8gb Corsair Vengeance DDR3, GPU: AMD Radeon R9 280x OC, System Drive: 120gb Samsung Evo SSD

  9. #59
    EmuTalk Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    904
    Mentioned
    2 Post(s)
    I found the problem was using FSAA... jaja. Anyway, this was a nice derivation project from 1964.

  10. #60
    EmuTalk Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    The link is dead, could you reupload?

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •