Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    EmuTalk Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)

    Playstation 3 Controller

    Am I able to use it with the Chankast application? I already know about the SIXAXIS driver to allow it to start working and all but it doesn't seem to work right when I try using it to set the controls to each specific button.

    Any solutions?

  2. #2
    16-bit Corpse | Moderator Agozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Nokia Land
    Posts
    6,351
    Mentioned
    0 Post(s)
    What controller plugin are you using?

    Personally though, I'm more worried that Chankast is your emulator of choice over the others.

    ElektroDragon: I hate dying over and over. I don't learn from my mistakes. I couldn't play Dark Souls because of this. I bought the Bloodborne Collector's Edition. Like I said, I don't learn from my mistakes!

  3. #3
    EmuTalk Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Agozer View Post
    What controller plugin are you using?

    Personally though, I'm more worried that Chankast is your emulator of choice over the others.
    Controller plug-in? o-o and is Chankast bad or something?

  4. #4
    16-bit Corpse | Moderator Agozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Nokia Land
    Posts
    6,351
    Mentioned
    0 Post(s)
    Chankast comrs with several input/controller plugins, and the only one worth mentioning seems to be ElSemi's. You can freely switch active input plugins, you know.

    Yes, Chankast is bad, at least when compared to other, far better Dreamcast emulators like Demul or nullDC. Chankast was last updated in 2004 and that in itself says a whole lot. Sure, it's your choice what emulator you use, but why torment yourself with something inferior?

    ElektroDragon: I hate dying over and over. I don't learn from my mistakes. I couldn't play Dark Souls because of this. I bought the Bloodborne Collector's Edition. Like I said, I don't learn from my mistakes!

  5. #5
    EmuTalk Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    I took your word for Demul and so far so great but, I'm not sure how to get this ROM started on it. Does it have to be a .CHD file to play (the file I have is .CDI) or what? If I'm suppose to turn the file into an Image File, is there a TUT on how to do it? o.o

  6. #6
    16-bit Corpse | Moderator Agozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Nokia Land
    Posts
    6,351
    Mentioned
    0 Post(s)
    The .CDI you have is already an image file.

    Make sure you have the GdrImage plugin active. Config --> GD-ROM, File --> Run DC.


    ElektroDragon: I hate dying over and over. I don't learn from my mistakes. I couldn't play Dark Souls because of this. I bought the Bloodborne Collector's Edition. Like I said, I don't learn from my mistakes!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •