Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)

    N64 Geforce 4 MX440 ????????

    I will be soon perchasing a Geforce 4 MX440 and I was wanting to know will it be compatable with 1964 and Project 64

    ROB64:


  2. #2
    roll for life sk8bloke22's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    i dont live anywhere, im homeless
    Posts
    1,448
    Mentioned
    0 Post(s)
    highly compatible. its just a beefed up geforce 2mx from wat ive heard. any newish NVIDIA card will be perfect for them.
    WinXP Professional 5.1 (Build #2600) CPU: AMD K7 Athlon XP, 1.67 GHz Video: Samsung SAMTRON 95P Plus(T)/95P on nVidia GeForce4 Ti 4200 (1280x1024x32bpp 60Hz) Sound: SB Audigy Audio [E800] Memory: Used: 156/512MB Uptime: 1h 46m 2s 81ms HD: Free: [C:] 27.93/38.16 GB Connection: 1-World Online via U.S. Robotics 56K FAX EXT @ 45200 bps (Rec: 8.14MB Sent: 0.81MB)

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Oulu, Finland
    Posts
    3,271
    Mentioned
    0 Post(s)
    /moved
    Has more to do with tech talk then 1964 imo.



  4. #4
    Meh...
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,443
    Mentioned
    0 Post(s)
    rob64 do not get a gf4mx. a gf3 ti200 is better than that card...
    ....derp...

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Oulu, Finland
    Posts
    3,271
    Mentioned
    0 Post(s)
    Well, a GF3Ti200 has more features but is slower. Overall I would choose a gf3ti200 though, because of the vertex and pixel shaders. However if u need dualhead a gf4mx might actually not be such a bad buy.



  6. #6
    Meh...
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,443
    Mentioned
    0 Post(s)
    get a geforce3 or wait for a gf4 ti4200 or try the gf3ti200 128mb
    ....derp...

  7. #7
    Moderator
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Oulu, Finland
    Posts
    3,271
    Mentioned
    0 Post(s)
    any gf3 delivers performance which is satisfactory for current games. And there is 1% difference between 128MB and 64MB cards, it's not worth the extra money imo.



  8. #8
    eyerun4phun Josep's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Where the most polluted air basin is in the U.S.A.
    Posts
    1,646
    Mentioned
    0 Post(s)
    Originally posted by Slougi
    any gf3 delivers performance which is satisfactory for current games. And there is 1% difference between 128MB and 64MB cards, it's not worth the extra money imo.
    dear god i hope you mean in just pj64, CAUSE DAMN, doubling memory in video= SWEET!!! in any respect
    -Abit kr7a-raid
    -1.4 ghz athlon xp
    -Geforce 4: abit siluro ti4400
    -Sound Blaster Extigy
    -Logitech Z-560 4.1 speakers
    -512 ddr ram
    -202gigs of hard drive space
    -420 watt power supply
    -Winxp pro

    See you at the party Rickter!!
    -Total Recall, Arnold Schwarzenegger

    Um, Use Newsgroups

  9. #9
    EmuTalk Member Seta-San's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Nebaraska
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)

    dont' worry

    I have a Geforce4 MX 420 and it is just fine. You get a lot of speed for the dollar. You have all the driver features of all the other geforce cards because all the cards use the same drivers. I'd highly recommend it unless you have enough to spend $400 on a Geforce 4 TI ***** I don't i know that. Any way it's a good card. Plus the Memory Archetecture II(2) can be up to 5x the speed of any geforce 2 mx's speed.
    OS: Windows Millenium 4.90 (Build #3000) CPU: Intel Pentium III, 866 Mhz Video: Dell E551a on NVIDIA GeForce4 MX 420 Memory: 512MB RAM

  10. #10
    Moderator Cyberman's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,930
    Mentioned
    1 Post(s)
    Originally posted by Josep


    dear god i hope you mean in just pj64, CAUSE DAMN, doubling memory in video= SWEET!!! in any respect
    Umm.. how can I say this so it won't seem insulting?
    No.. not really not at all?

    The problem is that 128MB 256 bit wide bus... see there it is.
    The GeeForce cards are VERY bandwidth limited and have some serious flaws when you have a highly detailed image (polygons we'll call it). Now they 'jingle' magic numbers a lot and the numbers they give you are kind of flawed sadly. Since the reality is they are a just a bit better than a Kyro in terms of performance.

    Because GF's use a BFI method (commonly called brute force but ignorant) they can do lots of cool stuff in a short amount of time except the bus gets in the way. RAMBUS would be better for GeeForce cards to get better performace. Rambus is too expensive though. This is why they've been pushing the DDR bus as hard as they can for more speed.
    128M will not help you any in that respect. it just means it might improve things that use lots of textures some. Some.

    Cyb
    Progress (n.):
    The process through which the Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
    -------------------------------------------------------------------
    Recursive (adj):
    see Recursive

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •