Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    EmuTalk Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Talking booting problems

    Hey, the emulator won't let me load any games up. i tried the .iso of TT superbikes and i got the error message just saying that it failed to load. the same happened when i tried to open an img file inside one of the game folders when i mounted the .iso.
    whats wrong?
    and help greatly appreciated
    thanks, rik
    p.s. email me at [email protected] if ya like


  2. #2
    16-bit Corpse | Moderator Agozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Nokia Land
    Posts
    6,359
    Mentioned
    0 Post(s)
    You might want to give PCSX2 a go.

    ElektroDragon: I hate dying over and over. I don't learn from my mistakes. I couldn't play Dark Souls because of this. I bought the Bloodborne Collector's Edition. Like I said, I don't learn from my mistakes!

  3. #3
    EmuTalk Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    pcsx2 tell me i need to load config. then takes me to the config screen where everything is blank:s when i open it up seperately and check the config its all present and correct wats up?

Similar Threads

  1. Replies: 52
    Last Post: August 13th, 2009, 04:40
  2. booting problems [Zelda the Wind Waker]
    By [TheOne] in forum Dolphin
    Replies: 4
    Last Post: February 26th, 2005, 13:00
  3. Problems booting
    By T-stark in forum Chankast
    Replies: 7
    Last Post: June 23rd, 2004, 09:34
  4. Zelda and plugin problems
    By batata in forum Project64
    Replies: 19
    Last Post: January 8th, 2004, 18:48
  5. Couple problems I'm having with the emulator...
    By Asmodeus in forum Project64
    Replies: 4
    Last Post: August 25th, 2003, 01:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •