Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Zelda Maniac!!! mongo51983's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    381
    Mentioned
    0 Post(s)

    Do HQ4X Textures Have Different Names?

    I was just wondering if you dumped a texture with the HQ4X on will it come out with a different compared to if the HQ4X isn't on?


  2. #2
    EmuTalk Member Kerber2k's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wisconsin
    Posts
    384
    Mentioned
    3 Post(s)
    Naw that would just be stupid HQ4X occurs in the emulator only as a filter, in no way would it change textures dump names etc...(If it does... )


  3. #3
    EmuTalk Member optimus$prime's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Vienna
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    yep, thats true

    the filter does not affect the texture dump nor the name
    OPTIMUS PRIME

  4. #4
    Zelda Maniac!!! mongo51983's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    381
    Mentioned
    0 Post(s)
    So the dumped texture doesn't come out any clearer using a HQ4X filter?

  5. #5
    EmuTalk Member Weatherton's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    104
    Mentioned
    1 Post(s)
    -- um, no, that's what he just said, it doesn't. Also, why didn't you just try on your own and see the results?

  6. #6
    Zelda Maniac!!! mongo51983's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    381
    Mentioned
    0 Post(s)
    Thanks for the help.

  7. #7
    New Zelda's Fan MOYcano 0.23's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    León, Guanajuato
    Posts
    121
    Mentioned
    0 Post(s)
    ¿¿Are the hq4x filters integrated in any image-edition tool?/his tool suport PNG with alpha??

    SALUDOS!
    Last edited by MOYcano 0.23; September 25th, 2005 at 07:54.

  8. #8
    EmuTalk Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Actually I tried looking around for a photoshop plugin that did HQ4X, but I don't think there are any. The only way to do it would be to seperately use the program the creator of it made.... which I have yet to figure out how to use. But I remember someone telling me that the new Photoshop CS does support a filter that uses similar technology.

  9. #9
    EmuTalk Member j234's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    To us the hq4x.exe filter, the image you want to change must be .bmp (or .tga). Then you use command prompt for the folder you are in and type

    >hq4x.exe (input).bmp (output).bmp

    Input is the image name and output is the name you want to make the image.

  10. #10
    EmuTalk Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    There is a gimp plugin that will do it automagically.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 294
    Last Post: May 8th, 2016, 00:09
  2. Beta version 6.1.1 beta10
    By Rice in forum Tutorials, Questions and General Talk
    Replies: 316
    Last Post: July 14th, 2012, 19:26
  3. TUTORIAL - VRML & TEXTURES DUMPING + IMPORTING IN UNREALED for UT2k3/4
    By Knuckles in forum N64 Maps for UT2004 (Perfect Dark Mod)
    Replies: 23
    Last Post: November 25th, 2009, 18:58
  4. Super Mario 64 - some textures redesigned
    By Kamran in forum Work in Progress (WIP)
    Replies: 28
    Last Post: March 19th, 2007, 21:29
  5. Using hq4x filter to process textures
    By Rice in forum Work in Progress (WIP)
    Replies: 12
    Last Post: March 31st, 2005, 02:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •