Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Release 7

  1. #11
    Emutalk Member raksmey1309's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Cambodia
    Posts
    500
    Mentioned
    0 Post(s)
    Very nice indeed. Bust-a-Move is 100% fully playable
    Why it run slow with my PC(12-18FPS)and no sound?


  2. #12
    Moderator Clements's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    UK
    Posts
    5,512
    Mentioned
    1 Post(s)
    Perhaps your PC is too slow. I get over 100fps no probs without the limiter. The sound not being emulated has no impact on playability, so when I said 'fully playable' (and not 'fully emulated') I was being careful wth my wording.

  3. #13
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Luigi's Mansion, Ikaruga, Mario Kart Double Dash, Super Mario Sunsine, Wave Race Blue Storm don't boot. Only Wario World boot:



    Last edited by francesco74; July 30th, 2005 at 12:02.
    Asus A7N8X deluxe rev 2.0|| Athon xp-m 2600@3600 (2400=200*12) 1.68V|| Themalright sp-97 + verax 80mm|| 1GB ddr400 oem|| Radeon 9800pro|| Maxtor 40GB & samsung 160GB|| SB audigy player|| WinXP pro sp1||

  4. #14
    WhineCube author
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Why don't you read the compatibility list before posting next time, ok?
    Last edited by Masken; July 31st, 2005 at 07:39.
    Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnen mihi dabis ad capul tuum saxum immane mittam.

  5. #15
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Masken
    Why don't you read the compability list before posting next time, ok?

    ??????
    Asus A7N8X deluxe rev 2.0|| Athon xp-m 2600@3600 (2400=200*12) 1.68V|| Themalright sp-97 + verax 80mm|| 1GB ddr400 oem|| Radeon 9800pro|| Maxtor 40GB & samsung 160GB|| SB audigy player|| WinXP pro sp1||

  6. #16
    Me Fool's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Poland
    Posts
    147
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by raksmey1309
    Why it run slow with my PC(12-18FPS)and no sound?
    I get no sound too but I get full speed and I don't have faster computer

  7. #17
    Emutalk Member raksmey1309's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Cambodia
    Posts
    500
    Mentioned
    0 Post(s)
    What is ur configuration?
    I use recomplier/pixel shader enable/enable log in advance option.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Whinecube release 6 out
    By Martin in forum Emulation64.com News
    Replies: 0
    Last Post: May 8th, 2005, 13:56
  2. OSX Unofficial Developer Preview Release 1
    By timdoug in forum Mupen64
    Replies: 5
    Last Post: March 3rd, 2005, 02:58
  3. Rices Deadalus 5.2.0 UNOFFICIAL release
    By Trotterwatch in forum 1964
    Replies: 4
    Last Post: January 11th, 2004, 10:58
  4. glNintendo64().new release?
    By Mihalas in forum Emulator Plugins
    Replies: 19
    Last Post: February 28th, 2003, 20:58
  5. Email Wars 37
    By Spinal in forum IRC Quotes
    Replies: 4
    Last Post: December 30th, 2001, 12:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •