Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 80
  1. #31
    EmuTalk Member spect0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Tallinn
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Finally it works!
    Thanks a lot guys!


  2. #32
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    I can't get mine to work. I followed all the instructions but I still get grey screen. Is there
    some sort of settings that have to be right? I can't even get pong to work

  3. #33
    Emutalk Member raksmey1309's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Cambodia
    Posts
    498
    Mentioned
    0 Post(s)
    Maybe that's because of ur hardware problem.

  4. #34
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by raksmey1309
    Maybe that's because of ur hardware problem.
    What hardware problem?

  5. #35
    Britchie Crazy General Plot's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Plymouth, UK
    Posts
    778
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Trev0r
    What hardware problem?
    I second that question. How would you know if this guy has a hardware problem? He's never posted his specs and doesn't have any in his profile. Now, Trev0r, what kind of system are you using? Please be as specific as possible. CPU name/type/speed, video card name/model/video ram and system ram would all help. Let me know what you're working with, and I'll try to help.

    Intel Core i7 920 @ 3.4 Ghz | 6 GB DDR3 RAM in Triple Channel | GeForce GTX 285
    2.5 TB Hard Drive Space | Windows 7 Ultimate x64

    Official betatester of PCSX2

  6. #36
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Athlon Xp 2700+, Aiw9600 128mb, 1024mb ram pc400, winxp.
    Last edited by Trev0r; August 19th, 2005 at 03:52.
    #1
    Athlon 64 3000+ Winchester, Dfi Lanparty UT Nf4 Ultra-D (bios 3/10), Evga Geforce 6800GT, Pqi Turbo 1024x2, LITE-ON COMBO LTC-48161H, OCZ POWERSTREAM 520w, 36gb Western Digital Raptor, Creative Audigy 2 zs, Creative Gigaworks S750

    #2
    Athlon X2 3800+ @ 2500mhz 250*10 1.37v, Dfi Lanparty UT NF4 Ultra-D, Evga 7800gt 516, Corsair xms3200c2 1:1 speed 2.5-3-3-8, LITE-ON SHW-1635S04C, SkyHawk GM-570PC, 74gb Western Digital Raptor, Creative X-fi XtremeMusic

  7. #37
    Emutalk Member raksmey1309's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Cambodia
    Posts
    498
    Mentioned
    0 Post(s)
    Dolwin is so early.
    For me i can run only a few of my 50 games.

  8. #38
    Britchie Crazy General Plot's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Plymouth, UK
    Posts
    778
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Trev0r
    Athlon Xp 2700+, Aiw9600 128mb, 1024mb ram pc400, winxp.
    OK, do you have everything you need? DirectX 9.0c, latest video card drivers, etc....? Also, what settings are you using in dolwin? Can I assume the Aiw9600 128mb you have listed is an ATI video card, because I'm not really too sure what it is. Post some screen shots of your emulator's settings and I'll see what I can do.

    Intel Core i7 920 @ 3.4 Ghz | 6 GB DDR3 RAM in Triple Channel | GeForce GTX 285
    2.5 TB Hard Drive Space | Windows 7 Ultimate x64

    Official betatester of PCSX2

  9. #39
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    AIW stands for All-in-Wonder and it is an ATI card basicly a radeon with tv capabilities.
    My settings are default except for the things Im supposed to change like controllers and stuff. What settings should I change from default?
    #1
    Athlon 64 3000+ Winchester, Dfi Lanparty UT Nf4 Ultra-D (bios 3/10), Evga Geforce 6800GT, Pqi Turbo 1024x2, LITE-ON COMBO LTC-48161H, OCZ POWERSTREAM 520w, 36gb Western Digital Raptor, Creative Audigy 2 zs, Creative Gigaworks S750

    #2
    Athlon X2 3800+ @ 2500mhz 250*10 1.37v, Dfi Lanparty UT NF4 Ultra-D, Evga 7800gt 516, Corsair xms3200c2 1:1 speed 2.5-3-3-8, LITE-ON SHW-1635S04C, SkyHawk GM-570PC, 74gb Western Digital Raptor, Creative X-fi XtremeMusic

  10. #40
    Britchie Crazy General Plot's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Plymouth, UK
    Posts
    778
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Trev0r
    AIW stands for All-in-Wonder and it is an ATI card basicly a radeon with tv capabilities.
    My settings are default except for the things Im supposed to change like controllers and stuff. What settings should I change from default?
    OK, I figured it was an ATI card, just wasn't sure. Anyways, here's a link to check out, seems like Knuckles has covered this already.http://www.emutalk.net/dolwin/27404-...make-work.html

    Intel Core i7 920 @ 3.4 Ghz | 6 GB DDR3 RAM in Triple Channel | GeForce GTX 285
    2.5 TB Hard Drive Space | Windows 7 Ultimate x64

    Official betatester of PCSX2

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. super smash bros melee
    By mario78 in forum Dolphin
    Replies: 2
    Last Post: December 16th, 2004, 22:19
  2. super smash bros. melee problem
    By adirz in forum Dolphin
    Replies: 25
    Last Post: September 22nd, 2004, 22:04
  3. Super smash bros. melee
    By ciderjoel in forum Dolphin
    Replies: 5
    Last Post: May 2nd, 2004, 20:01
  4. Super smash bros melee
    By ciderjoel in forum Dolphin
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2004, 15:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •