Page 5 of 55 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 547
  1. #41
    EmuTalk Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    194
    Mentioned
    0 Post(s)
    i must get home after school adn test this i tried it a little earlier but it didnt really work but i think the problem is im using a too new version of deamon tools (atleast it works for soul calibur =p) well and ive also been trying mame out in the past few days but now as so many seems to have this working i must get it working =p


  2. #42
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    226
    Mentioned
    0 Post(s)
    I'm using daemon tools v3.29 and that works fine. If you find that the cdi contains no files when you browse, then try rebooting windows while it's still mounted. then windows should display everything correctly.

    I'm feverishly working at the updated/much simpler version of the walkthrough...
    PIV 3.2HT, 800Mhz FSB, Asus P4P800D, Radeon 9800 Pro 128Mb, SBLive 5.1 Platinum, 1GB DDR Ram, 2*120GB Seagate RAID, Jet4A Blower, 400W PSU, XP Pro Build 2600 SP2, LG Flatron 37" LCD, Logitech Z5500D 5.1

  3. #43
    EmuTalk Member Strange's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Russia
    Posts
    287
    Mentioned
    0 Post(s)
    To Strange - Can I also modify and put your patch in this bundle also, for the same reasons?
    I really don`t care... Do what you want to do...
    God didn`t create humans. Humans created God.

    CPU*AMD Athlon XP 1700+ @ 2.4Ghz [12x200]*
    MainBoard*EpOX EP-8RDA+*
    Memory*512Mb DDR400 PC3200*
    Video*ChainTech GeForceFX5600 128Mb*
    Audio*nVidia 6Ch APU1.0 onBoard*
    Drive*CDRW LiteOn LTR52327S 52x32x52*
    HDD*Seagate 120Gb 7200RPM*
    OS*Windows 2K Pro SP4* DX*9.0b*

  4. #44
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    226
    Mentioned
    0 Post(s)
    Thankyou Strange. The new patcher is almost ready. I probably got another 2 or 3 hours work and it will be ready. It works extremely well. All you need to do is mount the cd on any virtual drive and then run the patcher. It takes around 3 minutes, and you end up with a fully patched chankast ready cdi image file in the patcher's folder. Can't get much simpler than that!!!

    When it's ready I will upload it. There will be a small readme that comes with it, but you don't really need to know much other than how to mount an image file.

    Back in a few hours....
    PIV 3.2HT, 800Mhz FSB, Asus P4P800D, Radeon 9800 Pro 128Mb, SBLive 5.1 Platinum, 1GB DDR Ram, 2*120GB Seagate RAID, Jet4A Blower, 400W PSU, XP Pro Build 2600 SP2, LG Flatron 37" LCD, Logitech Z5500D 5.1

  5. #45
    Just A Guy jareg's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    743
    Mentioned
    0 Post(s)
    So you guys finally made a way to get the echelion release working
    Good work
    Ok Well:
    My PC
    Moth:++Chaintech 7NIF2++
    Chip:++nVIDIA nForce2 IGP++
    CPU:++AMD XP 2000+1.67GHZ++
    GPU:++64MB Geforce 4 MX++
    RAM:++256MB PC2700 DDR SDRAM ++
    HDD:++40 GB++
    Operating Sys:++Windows XP SP1++


  6. #46
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    226
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by jareg
    So you guys finally made a way to get the echelion release working
    Good work
    Yep...finally...

    The new/latest version of the echelon Skies Of Arcadia patch (SOAPatcher) has been uploaded. It's real easy to do now. Hope everyone likes it.

    http://www.emutalk.net/showthread.ph...8&page=1&pp=15

    Last edited by aika-san; August 31st, 2004 at 18:42.
    PIV 3.2HT, 800Mhz FSB, Asus P4P800D, Radeon 9800 Pro 128Mb, SBLive 5.1 Platinum, 1GB DDR Ram, 2*120GB Seagate RAID, Jet4A Blower, 400W PSU, XP Pro Build 2600 SP2, LG Flatron 37" LCD, Logitech Z5500D 5.1

  7. #47
    aufs Maul? Machiney's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Damit wr die Frage beantwortet
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    @aika san:
    thx for helping us out!

    but it seems that the mounting works only with daemon tools version 3.29.
    with the newest version chankast reads the image as a music cd.
    it works now, with some grafic and hug sound problems; but there is another strange problem i have while i am playing the game.
    its the speaking problem, often the game doesnt write in english, no it does show characters like KFDGOPIISD(($JASDFOPC and thats the most time. sometimes if i am lucky its in english again.
    did i made something false while i made the new image file?

  8. #48
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Machiney
    often the game doesnt write in english, no it does show characters like KFDGOPIISD(($JASDFOPC and thats the most time. sometimes if i am lucky its in english again.
    did i made something false while i made the new image file?
    I don't think it's anything you did. I fixed the game on my own using a different method and I have the same problem on occasion. I just hit ALT-ENTER (full-screen or if it's fullscreen, then not-fullscreen ) and it goes away. I don't know why, but it works.

  9. #49
    aufs Maul? Machiney's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Damit wr die Frage beantwortet
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by alien{S}py
    I don't think it's anything you did. I fixed the game on my own using a different method and I have the same problem on occasion. I just hit ALT-ENTER (full-screen or if it's fullscreen, then not-fullscreen ) and it goes away. I don't know why, but it works.
    thx for the little trick

  10. #50
    EmuTalk Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    226
    Mentioned
    0 Post(s)
    Yeah. The graphic/sound glitches and the text stuff ups are incompatabilities between chankast and the game and has nothing to do with the patch. If the patch creates the new cdi image file, then everything worked correctly. These glitches happen on my unpatched/unmodified non-echelon version. As Chankast is updated these problem's will disappear. Remember, Chankast is still work in progress. If you want the game to run perfectly right now then use a real Dreamcast.

    About Daemon Tools. I have made it quite clear in this new program that you SHOULD be using Daemon Tools v3.29. I hope no-one has any problems now, because ALL the complicated stuff has been done for you. You just need to do a couple of simple things, and then wait for it to do it's job.

    I have just updated the patch to v1.1. The program is the same but these problems/solutions are now highlighted in the "Read Me First.txt" file. Thankyou.
    Last edited by aika-san; August 31st, 2004 at 23:30.
    PIV 3.2HT, 800Mhz FSB, Asus P4P800D, Radeon 9800 Pro 128Mb, SBLive 5.1 Platinum, 1GB DDR Ram, 2*120GB Seagate RAID, Jet4A Blower, 400W PSU, XP Pro Build 2600 SP2, LG Flatron 37" LCD, Logitech Z5500D 5.1

Page 5 of 55 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Similar Threads

  1. Skies of Arcadia - Maybe this will work??
    By aika-san in forum Chankast
    Replies: 3
    Last Post: August 14th, 2004, 01:21
  2. Skies of Arcadia (plz read)
    By primoitt in forum Chankast
    Replies: 1
    Last Post: July 7th, 2004, 16:41
  3. Replies: 6
    Last Post: June 13th, 2004, 22:50
  4. Skies of Arcadia
    By Phreaky in forum Chankast
    Replies: 2
    Last Post: June 4th, 2004, 20:00
  5. comp list of the public beta
    By 3x3cUt0r in forum Apollo
    Replies: 10
    Last Post: December 24th, 2001, 20:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •