Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    EmuTalk Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    loading game problem

    all the time when i loading DC game in this emmulator i get the message

    ----Unhandled instruction H'0000 at H'02A0029C-----

    i dont know wy its happen!!!

    and i run this game with out a bios so it could be the problem.

    but i dont think so.

    please someone help!!!


    Tnx tzahiii or rayman


  2. #2
    EmuTalk Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    You're probably trying to run an iso of an unsuported commercial game. This emulator doesn't play commercial games yet. If you would have taken just a few seconds and read the readme, the site, or this forum, you would have known. Instead you now look like a fool in front of the whole world. Wave and say "hi mom".



    ...unless you're trying to run homebrew, in which case I sincerely apologise. Let me know what you're trying to run, and what with, and I'll try and help.

  3. #3
    EmuTalk Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Alchy
    You're probably trying to run an iso of an unsuported commercial game. This emulator doesn't play commercial games yet. If you would have taken just a few seconds and read the readme, the site, or this forum, you would have known. Instead you now look like a fool in front of the whole world. Wave and say "hi mom".



    ...unless you're trying to run homebrew, in which case I sincerely apologise. Let me know what you're trying to run, and what with, and I'll try and help.
    i have the same problem but the homebrew game im tryin to run is beats of rage with version .04 could someone help me?

Similar Threads

  1. another zelda mmask problem
    By mizu in forum Project64
    Replies: 10
    Last Post: April 10th, 2006, 01:19
  2. Replies: 1
    Last Post: September 7th, 2002, 21:45
  3. Game says playable, but has big problem..
    By MonolithTyriss in forum 1964
    Replies: 1
    Last Post: August 24th, 2002, 06:21
  4. Problem with GoldenEye 007
    By Atrus of Dni in forum Nemu64
    Replies: 3
    Last Post: August 15th, 2002, 05:41
  5. problem loading roms
    By situationist in forum 1964
    Replies: 1
    Last Post: December 27th, 2001, 16:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •