PDA

View Full Version : Versus screen in Soul Calibur



TheFreeman
June 12th, 2004, 03:19
Hey guys, I just wanted to clarify this. When I first boot SC on chankast, the very first VS screen I get is flawless, like this:

http://cablemodem.fibertel.com.ar/thefreeman/sc2.jpg



Then, the following VS screens are like this:

http://cablemodem.fibertel.com.ar/thefreeman/sc1.jpg

Anyone else has this problem?

If you do, post here, if you have SC but dont have this problem, post your comment as well. I wanna know if I have a bad SC version, or if this is because of the emu.

Thanks.

yangliwei
June 12th, 2004, 04:13
大家都一样啊

TheFreeman
June 12th, 2004, 04:18
谢谢!!
Thanks, YangliWei

If you dont know chinese, he said = Its the same for everybody

anyone else?

PLEASE post, I wanna know if this is because of the emu, or because of me having a bad copy.

yangliwei
June 12th, 2004, 04:20
唉,没办法啊。小弟英语烂。马上要考四级了
楼上兄弟是哪儿人啊?

TheFreeman
June 12th, 2004, 04:48
I dont know.

And you shouldnt speak chinese here. Its disrespectfull to the rest ot the users, I believe.

PLease post your comments, people.

Jabaturbo
June 12th, 2004, 05:26
It's same for me... must be a emulation related problem.

cooliscool
June 12th, 2004, 06:15
Same here. Obviously an emulation problem.

achiles
June 12th, 2004, 06:20
唉,没办法啊。小弟英语烂。马上要考四级了
楼上兄弟是哪儿人啊?


Al I see is squares (I know I need to download the patch)lol :)

TheFreeman
June 12th, 2004, 06:31
Well, that is simplified chinese. NO biggie. Oh, and thank you for your useful post :huh:

Buff Jigsaw
June 12th, 2004, 08:04
who plays sc2? That game blows...Its for the young who need a realistic depiction of bull**** fantasy and are incapable of forming new thoughts based on artistic abstractions of high action.

Buff Jigsaw
June 12th, 2004, 08:06
who plays sc2? That game blows...Its for the young who need a realistic depiction of bull**** fantasy and are incapable of forming new thoughts based on artistic abstractions of high action.

i was just being playfull, the game sucks but people have a right to play crap.

MAD_BOY
June 12th, 2004, 08:08
if sc2 blows, then i must be the pope

yeah, i heard from a friend that he had this problem too (since i don't have the game) so i guess it's the same for everyone

Buff Jigsaw
June 12th, 2004, 08:08
I had a news years party here and a bunch of guys ended up bingeing on this game in the basement. I just about drop kicked each of them in order for doing this.

mezkal
June 12th, 2004, 08:27
if sc2 blows, then i must be the pope

yeah, i heard from a friend that he had this problem too (since i don't have the game) so i guess it's the same for everyone


You actually want to be POPE? Don't you know that Catchetism is on its way out??? Unless of course you like bothering Altar Boys :saint: LOL


Oh and SC2 blows goats and gerbils on the weekend just for fun. Aside from DOA2 (and possibly DOA Ultimate XBOX) SC was the best fighter with the most depth ever developed. Certainly showed Tekken (2-TTT are the same game with more polys and higher res textures) up to be the limited (truely 2D) games that they are.

Cheers,

Mezkal

TheFreeman
June 13th, 2004, 06:04
Yeah, everything is peachy, but those comments had NOTHING to do with the main thread.

Back on topic, the versus screen problem hasnt been fixed in the new CHANKAST 0.2 . Bummer. Plus, the framerate is slower.

Anyone else is getting this?

Thanks.

Alfa
June 13th, 2004, 07:14
Well, i get 35-40/60 FPS, and the versus screen has the same problem.

posty_2k3
June 13th, 2004, 07:27
The versus screen is just a gfx error that is in the current chanka. Maybe itll be fixed later on, but for now, we have to live with it. I dont mind the errors because i get 32/30 fps ingame, and it runs great. I think people should stop complaining about the tiny bugs chanka has and be greatful they even released a version.

TheFreeman
June 13th, 2004, 08:50
ermmm... I am not complaining, I am simply posting the bugs it has, for the sake of enhancing this great emulator. Besides, I wanted to know if the problem resides on my SC image, or on the actual emulator, by asking other users about this error. So please be kind and try to read things properly. Happy new year and good night.

mezkal
June 13th, 2004, 10:24
I think this will all be resolved if we concentrate our efforts together with Martin in creating a dynamic compatibility database. Freeman I would hazard a guess that all the errors you describe are Chanka rendering errors (which probably also come down the gfx chipset and driver combo you run too). Radeon 9xK users seem to have less of these than us poor NV owners and I would think that's due to the fact that Radeons have a smoother (read : truer, less emulated) DX9 rendering pipeline. Maybe we should make chipset compatibility an adjunct to the potential database? What do you think Martin? (hoping he reads this too :P)

Cheers,

Mezkal

TheFreeman
June 13th, 2004, 10:38
That would be nice, Mr. Mezkal :P