PDA

View Full Version : Wario World Shrinked work on GC



LI9UID
February 19th, 2004, 04:00
i've got news ( i think ... )
The shrinked warioworld didn't work on the Dolphin but it does work on my gamecube with the paradox GC disc server.
so the problem musn't come from your shrinker !!!
i think that your Dolphin doesn't understand something in the iso once shrinked.

so i think it's good news , we all can have a wario world of 267MB instead
of the big one of 1.4GB , go on everybody shrink that game to it's limits :D

cheers - LI9UID

ps : tested some games >
Viewtifull Joe PAL GVJP :
does nothing at all , and i've tried .... ( works on the gc )

khanmeister
February 19th, 2004, 10:35
i've got news ( i think ... )
The shrinked warioworld didn't work on the Dolphin but it does work on my gamecube with the paradox GC disc server.
so the problem musn't come from your shrinker !!!
i think that your Dolphin doesn't understand something in the iso once shrinked.

so i think it's good news , we all can have a wario world of 267MB instead
of the big one of 1.4GB , go on everybody shrink that game to it's limits : D

cheers - LI9UID

ps : tested some games >
Viewtifull Joe PAL GVJP :
does nothing at all , and i've tried .... ( works on the gc )

Wow, this seems like valuable feedback. You should try all the shrinked games you can, and post if they work!

Thanks!

Falcon4ever
February 19th, 2004, 13:57
hmm nice to hear this, maybe you could try some other "unsupported shrinked games (for dolphin)" on your real Gamecube.

Teamz
February 20th, 2004, 04:29
yeah it would be very useful :)

LI9UID
February 20th, 2004, 06:29
Hi , thanks.
well is there a list of shrinked games that doesn't work with the Dolphin ?
It could be usefull for this.

So the games that i've tested with dolphin , cube, all shrinked,:

DOLPHIN |CUBE
G3SE Works| Works
GEOJ Works but stops at menu|Works but cannot save
GCTP Works| Works
GIKP Works |Works
GLMP Stops at "nintendo" logo|Works
GPZJ Works | Works
GRSP Black screen|Works
GVJP Black screen|Works
GWWE Black screen |Works
PZLP Black screen ( dynarec & interpreter ... ) |It crashed at WW Demo but i probably ****ed up my iso lol

Note : be aware of Dragon Ball Budokai dolphin tests because there is a version on the net that doesn't work at all ( even on the real gc ) !

A little note for the coders : the purple in the banners is transparent
[ CMYN 68 79 0 0 ]
I know it's a VERY little detail but if you have time why not ? ;]
....

oh and for Falcon4Ever i've got a question for you
the pcsx2 works now ;] ?

edit >> here's a gamecube that i've modeled in 3d what do you think of it ??
http://www.ifrance.com/liquiddesign/design/portfolio/gamecube/gamecube.jpg

cheers

XS Guile
February 21st, 2004, 19:56
Damn she's pretty good man! awesome job!
another thing the dbz iso you re talking about is the "dedpso" one?
because I have this one too and it s the only one who doesn't have a banner in the emu and in the phoenix loader...
It doesn t work on the emu but with my gamcube I reached to the "language selection menu" then when I choose a language it hang :( so I don t think it s a fake but maybe it s a bad dump (like with the n64 rom lol)

Finally for the compatibility list with shrinked iso that s cool ;) nice to see that it s a french guy who moving his ass :happy: and I can t help you cause I don t shrink my iso lol I have big HD :D

PS: That s better now? lol

bLAdEbLA
February 22nd, 2004, 07:37
*snip*

I wouldn't be bouncing up and down with joy after discussing that here...

Vegetable
February 22nd, 2004, 08:42
FINALLY, someone to ban.:D

LI9UID
February 22nd, 2004, 08:44
thanks a lot !

ALL gc roms are 1425,760 MB when not shrinked and this budokai i found
was 1400~1410 ( i think ! not sure ) not shrinked .
My first rip was like this one i ended with a 1395 MB rom lol
and it didn't work :/
so be aware some roms could be 1200~1300 MB shrinked like Viewtiful Joe
or Legend of Zelda collector thing ( that was given with windwaker )
but some other that aren't shrinked are the same size and that mean they doesn't work.
I thought then that it would be kewl to include some sort of "iso/shrink verificator" lol ( this name stinks but you understood me , no ? )
like this if a game doesn't work we could verify if the iso is good.
( i'm not sure but i think someone has posted a thread for telling that he made
an iso verificator or something ).

So don't say that a roms doesn't work on Dolphin , be sure in first time that your roms is good.

XS Guile >> i shrink them cause i've got like fifteen roms or so and i'm always adding roms to test them with Dolphin it doesn't take 5 minutes ( even if it's a teaser there"s a lot of options lol (thanks to f|res , ector and shibo)).
all i've got is less than 20GB for emulation on this computer ( it's normally for my 3d work, as you saw ).

cheers

Vegetable
February 22nd, 2004, 09:17
I can model better than youuuuuuuu.
http://www.angelfire.com/gundam/vegieburger/completely_rockin_gamecube.PNG

LI9UID
February 22nd, 2004, 09:30
I can model better than youuuuuuuu.


ptdrr
yeah ! this one's kewl !! : D
you should go see miyamoto and work for him lol
he'll take you for sure ;]

well i'll quit 3d world and go work at "teddy biere center" cause after seeing a "god modeler" like you it's only thing to do lol.
------------------------------------------------------------------

hum hum , moderators , do you admit those kind of useless posts ;p

ciao ciao

Vegetable >> you'll kiss your wife for me, i like Bulmable.
( possible that other than french don't understand this )

have a nice day ;]

XS Guile
February 22nd, 2004, 13:59
Mdr Bulmable :)
I don t know the us name lol
And for vegetable sorry but your gamecube hasn t the power button so you can t use it :P so I prefer the LI9UID one :D

duimzao
February 23rd, 2004, 02:53
LIQUID can u run games decently with this vga card on the dolphin emulator ?
wich game did u runned ?

Vegetable
February 23rd, 2004, 07:10
And for vegetable sorry but your gamecube hasn t the power button so you can t use it so I prefer the LI9UID one Hey um, are you blind? There is a power button.

LI9UID
February 23rd, 2004, 08:11
Duimzao >> well for the moment nobody can't run games really "decently" as you said the Dolphin is always in dev but there are 3 games that are "playable" which are "bust a move 3000 [G3SE]" "Crasy Taxi [GCTP]" and "Ikaruga [GIKP]".
You can get ingame with some roms but they ain't very playable.
With my gf4 i can play those 3 games correctly, yes and i could get ingame
with "Wario World [GWWE]" using nightglow1 or 2 and interpreter mode,
but it's really not playable!
Go to the "PC/Emulator compatibility list" topic ( at top of the board ) to see more there are some guys that have a video card like mine and who could ran (we say "ran" not "runned" no ?) some games i think.
-Have a good day

Vegetable >> Yep you've got a power button that's right ( the ones missing is the reset )
but look there is nothing inside how do you turn games ? you throw the Dolphin emu in it ??
http://www.ifrance.com/lunatiklamineur/dolphin/2.jpg


Cheers

Vegetable
February 23rd, 2004, 09:31
No no, that isn't what's inside it. This is:
http://www.angelfire.com/gundam/vegieburger/gamecube_****e.PNG

LI9UID
February 23rd, 2004, 11:43
that's so smart ...
explain me what your 1800+ gf TI and 512 ddr ram are good for ...

kage
February 23rd, 2004, 20:03
Wow vegetable, rarely have I seen such quality Photoshop work. I'm speechless....

:ninja: