PDA

View Full Version : epsxe 1.6 iso directory problems



rico001
December 17th, 2003, 19:14
for epsxe 1.6 the iso location settings get written incorrectly to the registry causing everone to manually navagate to the iso directory. Does anyone have a command line option for this??

Thanks.

Trotterwatch
December 17th, 2003, 19:23
HKEY_CURRENT_USER\Software\epsxe\config

Change it there.

rico001
December 17th, 2003, 20:35
HKEY_CURRENT_USER\Software\epsxe\config

Change it there.
It keeps changing on me... I just wondered if there was a command line argument to open it with ePSXe.

You must not have a job either: Quick response.

jollyrancher
December 18th, 2003, 20:40
That used to happen to me too. Now I use the ePSXexecutor frontend and have each game configured for the best plugin settings. I also use the -loadbin command line (i.e., -loadbin c:\games\psx\isos\GranTurismo2.bin) at the bottom of the options tab in the frontend so each game loads up automatically.

rico001
December 19th, 2003, 16:55
That used to happen to me too. Now I use the ePSXexecutor frontend and have each game configured for the best plugin settings. I also use the -loadbin command line (i.e., -loadbin c:\games\psx\isos\GranTurismo2.bin) at the bottom of the options tab in the frontend so each game loads up automatically.
-nogui