PDA

View Full Version : Glide64 Problem.



Matster001
June 9th, 2003, 23:14
I get the error below when trying to play SSB in pj64 using Glide64. I also use eVoodoo. Can someone please help<img src=http://www.emutalk.net/images/icons/icon5.gif>

Doomulation
June 9th, 2003, 23:29
Might wanna report to Gonetz. Meanwhile, you'll hve to manually select ucode (config) or simply get another rom. Or uise another plugin.

Clements
June 9th, 2003, 23:48
I can play SSB just fine with Glide64 + eVoodoo 3.99. I think you need to redownload Glide64 as the ini probably got corrupted.

Raziel64
June 10th, 2003, 02:26
Another solution:
open the glide64.ini file with any txt editor, and search inside it any strange "too large" line with this format:

example: 3bc4562=23bdg3s2=1 (remember, it's only an example)

then fix it:
3bc4562=2
3bdg3s2=1

this may fix the problem...

nephalim
June 10th, 2003, 04:30
Either the INI is bad or the ROM is bad.

Try redownloading Glide and re-installing it. If that doesn't work, get a new ROM. You could also test the ROM with GoodN64.

alexa999
June 10th, 2003, 17:40
Originally posted by nephalim
If that doesn't work, get a new ROM. You could also test the ROM with GoodN64.

I gave the rom to him with a CD and I had already tested it with GoodN64. I came up as (U) [!].:plain:

Doomulation
June 10th, 2003, 18:07
Then he might be using a corrupt/older ini.

CpU MasteR
June 11th, 2003, 08:38
Originally posted by alexa999
I gave the rom to him with a CD and I had already tested it with GoodN64. I came up as (U) [!].:plain:
You want a cookie?:getlost:

Anyway, That is pretty much a no brainer, the uCode is not found and you must set it manualy or Edit the Glide64.ini in odrer to get it working. It is recommended that you use raziel's method. Raziel, you have been doing a great job with the INI :satisfied

Reminds me of Ogy :cry:

SwordKirby
June 14th, 2003, 19:27
i get Glide3x.dll is missing:nuke: (!)